«Потужний менеджер, робить те, що кажу йому я» – Зеленський про повідомлення щодо великого впливу Єрмака

by Max

Президент Володимир Зеленський прокоментував повідомлення про великий вплив глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це він зазначив в інтерв’ю Bloomberg.

«Єрмак – потужний менеджер. Один із дуже потужних менеджерів в моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я», – сказав він, відповідаючи на запитання щодо занепокоєння, що у Єрмака забагато влади.

Зеленський зазначив, що про Єрмака почали говорити вже після того, як говорили так «про одного голову адміністрації, іншу людину серед депутатів, про третю (людину)».

«Все це працює просто для того, щоб атакувати мене. Росія запускала дуже багато різної дезінформації, що не я вирішую, а вирішують якісь тіньові люди… І так завжди – коли ви хочете послабити ту чи іншу людину, ви будете бити по команді. Це і є політика тих, хто не задоволений мною. А мною не задоволені не лише росіяни… На жаль, не лише росіяни хочуть слабкого президента України», – пояснив він.

У червні у The Times вийшов матеріал про «жагу до влади» Єрмака і нібито занепокоєння українських високопосадовців дедалі більшою залежністю Зеленського від голови ОП.

Новини по темі