Через російські обстріли Херсона загинула людина, кількість постраждалих зросла – ОВА

by Max

Через російські обстріли Херсона загинула людина, кількість постраждалих зросла до восьми, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Раніше повідомлялось про п’ятьох постраждалих.

«На жаль, російська армія вбила 54-річну жінку. Мої співчуття рідним та близьким…Усі поранені – під наглядом херсонських лікарів, їм надають необхідну медичну допомогу», – написав він у телеграмі.

За його словами, у центрі міста під російський удар потрапили комунальники – 63-річна працівниця отримала вибухову травму та уламкове поранення ноги, у її колеги, 53-річної жінки, діагностували контузію, вибухову та черепно-мозкову травми, у Корабельному районі міста на подвірʼях власних осель постраждали двоє чоловіків.

Також нині у лікарні перебуває 54-річний чоловік з контузією, вибуховою та черепно-мозковою травмами.

У 80-річного потерпілого – контузія, уламкові поранення грудної клітини, руки, ноги, вибухова та черепно-мозкова травми. У херсонця, 65 років, діагностували контузію, вибуховою та черепно-мозкові травми.

Ще двоє потерпілих – 52-річний чоловік та 56-річна жінка – самостійно звернулися до лікарні з вибуховими травмами.

Вибухи у Херсоні, за даними місцевої влади, почали лунати близько 10:30.

Минулої доби через російські атаки на Херсонщині поранені дев’ятеро людей.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Новини по темі